Återbetalningspolicy

Återbetalningar eller byten

Vi bryr oss om våra kunder och vill att du skall få en bra upplevelse när du handlar hos oss. Därför står vi bakom alla våra produkter och erbjuder en 100 % nöjdhetsgaranti! Det innebär att du kan sova med täcket i 30 nätter, riskfritt, för att testa om det är något för dig. Om du vill returnera ditt täcke vill vi påpeka att det vanligtvis tar upp till en 30-dagars tillvänjningsperiod innan du uppnår den fulla effekten och vänjer dig vid tyngdtäcket. 

Om du mot förmodan skulle vara missnöjd med ditt köp, har du 30 dagar på dig att returnera varan från och med leveransdatumet. Om det har gått 30 dagar efter att du fick din beställning, kan vi tyvärr inte erbjuda återbetalning eller byte.

För att initiera din återbetalning eller ditt byte, skall du skicka oss ett e-postmeddelande på info@scandinavianrest.se. Vi kommer då att ge dig alla nödvändiga instruktioner för att slutföra en returnering av varan. Vårt team har behov av en kopia av orderbekräftelsen för att kunna slutföra returneringen.

Godkännande av returer

Du förlorar din ångerrätt om varan har tecken och spår efter användning och inte är i samma skick och förpackning (påse och kartong) som när du fick den. När vi har mottagit och undersökt din returnerade vara, skickar vi ett bekräftelsemeddelande till dig. Vi skickar också ett e-postmeddelande till dig när din återbetalning har godkänts. Om din retur godkänds, kommer vi att återbetala hela köpbeloppet. 

Försändelse och frakt

För att returnera din produkt skall du först skicka ett e-postmeddelande till oss på info@scandinavianrest.se. Du står själv för alla kostnader som uppstår i samband med att returnera varan. Kom ihåg att alltid be om kvitto när du lämnar ditt paket vid postombudet för returnering. Du kan också överväga att få spårning för returneringen av ditt paket. Du ansvarar för paketet till vi mottar det och vi kan inte garantera att vi får det returnerade paketet.