Leverans & Returer

Vi använder oss primärt av PostNord för våra leveranser, och vi levererar gratis i hela Sverige.

Du kan förvänta dig att ditt paket kommer fram inom 2-4 dagar. När vi skickar din order får du en bekräftelse via e-post med ett spårningsnummer. Du behöver inte vara orolig om systemet säger att spårningsnumret inte fungerar, det tar vanligtvis upp till 24 timmar innan deras system uppdateras och leveransen kan spåras. Om du inte har fått din beställning inom 7 dagar, vänligen kontakta oss så att vi kan undersöka det närmare med PostNord.

Ja, vi erbjuder en 30-dagars nöjdhetsgaranti. Observera att vissa personer kan uppleva positiva effekter av tyngdtäcken omedelbart, medan det för andra kan ta lite tid att vänja sig. Vi föreslår att du litar på tyngdtäckets effektivitet, som har bevisats i många studier. Om du mot dina förväntningar har fått ditt tyngdtäcke och vill returnera det till oss, ber vi dig skicka ett e-postmeddelande till oss på info@scandinavianrest.se

Du kan förvänta dig att få ditt täcke inom 1-3 dagar. Om du beställer före kl. 14.00, skickas ditt täcke samma dag.

Generella frågor om våra tyngdtäcken

Våra täcken är försedda med information om vad som gör dem unika, och alla har en vikttabell på produktsidan som du kan följa när du väljer täckets vikt. Här är en guide till vårt originaltäcke för vuxna:

Din vikt 25-55 kg: 5 kg täcke.

Din vikt 55-85 kg: 7 kg täcke.

Din vikt +85 kg: 9 kg täcke.

Alla våra täcken som väger:

- 5, 7 och 9 kg är 140*200 cm.

- 3 kg är 100*150 cm.

Vi har också ett 220 cm stort täcke som är: 140*220 cm.

Ja! Försäkra dig dock att ditt barn lätt kan ta av sig täcket själv. Detta är
viktigt av säkerhetsskäl. Vi rekommenderar inte att du använder våra täcken till barn under 3 år. För att välja ett täcke, följ vikttabellen för varje täcke.

Skötsel

Vi har arbetat länge på att kunna tvätta våra täcken direkt i tvättmaskinen, och att det därmed är så enkelt som möjligt för dig att sköta det! Täcket kan snabbt och enkelt tvättas enligt följande instruktioner: 60ºC eller kallare. Om du vill läsa mer har vi en särskild sida med all information här!

Betalning & kontakt

Du kan lägga till/ange våra rabattkoder i kassan vid betalning.

Det bästa sättet att kontakta oss är genom att skicka ett e-postmeddelande till info@scandinavianrest.se eller genom att göra det via den här sidan. Vi svarar alltid inom 48 timmar.