30 dagars nöjd-kund-garanti

Få pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Sov på det

... i 30 dagar

"Jag har haft sömnproblem så länge jag kan minnas, men med ScandinavianRests tyngdtäcke är det mycket lättare att somna. Och kundtjänsten var blixtsnabb!"

Kurt Olsen, Selvstændig

Du skall vara 100% nöjd

Se tyngdtäcket

Olika människor. Olika vikt.

Det första och ursprungliga täcket…

... har designats för att förbättra sömnen och minska ångest. Vårt tyngdtäcke är extremt mjukt och utformat för att ge maximal komfort. De miljövänliga glaskulorna som är fastsydda i täckets fickor gör att vikten fördelas jämnt och tyst över hela kroppen. Tyngdtäcket kan vara till stor hjälp för dem som söker en djupare och bättre sömn.

En ny studie kring tyngdtäcken har visat att...

33%

av människor upplevde en känsla av mindre ångest vid användning

63%

upplevde mindre stress

78%

föredrog tyngdtäcket som ett redskap för att minska stress, i stället för andra metoder

Tekniken tros öka serotoninet, ett ämne som hjärnan frigör för att lugna sinnet. Serotonin är också kopplat till andra lyckohormoner som bidrar till att minska kortisol (kroppens stresshormon). Eftersom det är svårt att mäta detta kan vi dock inte säga med 100% säkerhet att det är så. Bevisen finns där och vi hoppas därför att det snart kommer att bekräftas i en studie.

1... 2... 3... SOV!

Första gången du använder ditt tyngdtäcke kommer det att kännas tungt. Därför rekommenderar vi att du använder täcket gradvis för att vänja din kropp vid den nya vikten. Du kan prova att använda det i 15-30 minuter i sängen eller i soffan innan du går och lägger dig. Långsamt kommer din kropp att vänja sig vid tyngden från täcket, för vissa tar det några timmar och för andra kan det ta upp till 1 dag. Men vi lovar… det är det värt! När du väl har vant dig vid det kommer du att få nytta av alla fördelar med ditt tyngdtäcke. Du kommer sova bättre och känna dig mer energisk i vardagen.